El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camacho creu que Montilla "sap que no serà president"
  • CA

La candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s’ha mostrat respectuosa amb la decisió del candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, que ha anunciat que es presenta com a candidat a la presidència de la Generalitat “per darrera vegada”.

Sánchez-Camacho ha assegurat que “Montilla sap perfectament que no tornarà a ser president de la Generalitat i que la seva acció de Govern durant aquests anys no li donen l’aval de gestió per tornar a recuperar la confiança dels catalans”.

Després de l’anunci, Sánchez-Camacho no ha volgut entrar a criticar-lo i ha destacat que l’únic que podia fer era respectar la seva decisió. Així mateix, s’ha mostrat convençuda que “després de les eleccions Montilla deixarà de ser president de la Generalitat”.

Ha insistit que és absolutament respectuosa amb decisions com les de Montilla de presentar-se ara per última vegada com a candidat: “Darrere un polític hi ha una persona i encara que estiguem en campanya electoral s’ha de ser respectuós amb les decisions personals i vull respectar una decisió personal d’algú que creu que no es torna a presentar”.

Sis anys més com a mínim com a presidenta del PPC

“Hem encetat una nova etapa en què el PP català tindrà el lloc que li correspon en la política catalana i és de partit de Govern”, ha declarat. “La meva fita és garantir l’estabilitat del meu partit durant anys”, ha dit, alhora que ha recordat que el PP català ha patit moments d’inestabilitat amb canvis de presidències que no han estat bons ni per al PP ni per a la classe política catalana perquè els partits han de ser sòlids”. Ha apuntat que aquesta serà la seva fita en uns “sis anys com a mínim’. Ha declarat que la seva segona fita és situar el PP de Catalunya com a partit de Govern”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa