Calvo es felicita: "Espanya és un dels països més segurs del món"

La vicepresidenta del govern espanyol es mostra satisfeta de l'actuació dels cossos policials en la detenció d'un presumpte gihadista a Sevilla

 

 

 

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, ha celebrat aquest dijous la detenció del jihadista que presumptament tenia previst atemptar a Sevilla. "Espanya és un dels països més segurs del món", ha assegurat. En declaracions als mitjans, la vicepresidenta ha destacat que Espanya "és un país capaç de prevenir i parar una situació de risc" ja que compta amb unes estructures, cossos de seguretat i serveis d'intel·ligència "més que professionals".

 

 

"Ho hem aconseguit. Enfront d'altres atemptats que es materialitzen, aquest no ha estat així. Se cernia una hipotètica situació tremenda, perquè parlem d'un terrorisme amb una fórmula de treball que tots coneixem", ha assenyalat. Calvo s'ha expressat després que la Policia Nacional i els serveis d'informació espanyols i marroquines desenvolupessin aquest dimecres una operació antiterrorista, dirigida pel Jutjat Central d'Instrucció Número 4 i la Fiscalia de l'Audiència Nacional, va culminar amb la detenció al Marroc d'un jihadista que presumptament tenia previst immolar-se a Sevilla.

 

Comentaris