El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Calviño diu que el preacord PSOE-Podem “és una bona notícia per a l’economia”
  • CA

La ministra d’Economia en funcions, Nadia Calviño, ha assegurat aquest dimarts que el preacord de govern entre el PSOE i Unides Podem és “una bona notícia per a l’economia“. En declaracions als mitjans des de l’Smart City Expo World Congres, Calviño ha assegurat que els mercats financers tenen una “enorme confiança en l’economia espanyola” i “entenen” la política econòmica que han impulsat els socialistes, amb “sensibilitat social, responsabilitat social i reformes estructurals”. La ministra ha demanat als partits que “actuïn amb responsabilitat i se sumin a l’acord” per tenir un “govern ferm i estable” i amb una “perspectiva a mig termini per abordar les reformes que necessita el país”.

Calviño ha agraït les paraules, dilluns a la nit, del president de Foment del Treball, Josep-Lluís Sánchez-Llibre, que va destacar que un preacord de govern generava estabilitat.

També ha afirmat que les escenes de disturbis a Barcelona “no són positives” i “deterioren la imatge internacional de Catalunya”. “Confio que puguem deixar enrere aquesta fase, i obrim una fase més constructiva en què els catalans parlin amb els catalans”, ha afirmat, cridant també a què les institucions “representin al conjunt i només a la minoria que comparteix la seva visió política”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa