Calviño: "Cal un acord com més aviat millor per abordar la investidura"

La ministra d'Economia, de visita al Barcelona Supercomputing Center, recorda que garantir la governabilitat a Espanya "no és només responsabilitat del PSOE"

La ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño, ha assegurat aquest dilluns que cal posar en marxa un nou executiu "sense perdre més temps" i ha manat la pressa en les negociacions. "A nivell personal crec que cal un acord com més aviat millor per abordar la investidura", ha afirmat Calviño, de visita al Barcelona Supercomputing Center. La ministra no s'ha volgut mullar sobre les converses concretes amb les forces independentistes (ERC i JxCat) i ha recordat que garantir la governabilitat a Espanya "no és només responsabilitat del PSOE", llençant un missatge velat a PP i Cs. "Tots els diputats del Congrés han d'assumir la seva responsabilitat, contribuir a la governabilitat del país i garantir l'estabilitat econòmica", ha reflexionat en veu alta Calviño, que també ha negat discrepàncies entre PSOE i Unides Podem en matèria econòmica. "No veig cap conflicte", ha puntualitzat la ministra d'Economia en funcions.

 
 

Comentaris (2)
copal bot Fa 4 dies
Borbònia no és un estat democràtic, continua sent post-franquista i Catalunya vol marxar el més aviat possible d'un estat opressor, anti-català i feixista. ll*ll
Ramon Fa 4 dies
Sociates i republicans espanyols frisen per conxorxar-se però tenen dues pors: que els primers ho paguin en favor de PP i VOX a Espanya i que els segons ho paguin en favor de Junts per Catalunya aquí. Això, aquestes dues pors, és el que els escagarrina.