El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Caamaño: “La diversitat és el valor de la nostra Constitució”
  • CA

El ministre de Justícia, Francisco Caamaño, ha defensat avui que la “diversitat és el valor de la nostra Constitució” i en un moment que es posa en dubte la viabilitat econòmica de l’estat de les autonomies, fins i tot per part d’històrics socialistes, ha assegurat que “no es poden fer lectures harmonitzades de l’estat”.

El titular de Justícia, en declaracions a TV3, també ha denunciat l’ús de la crisi que ara fa el PP per criticar el sistema. “Una cosa és obrir processos de racionalització econòmica i una altra atacar el mateix sistema”, ha dit el ministre de Justícia. I ha assegurat que les despeses sempre són més altes en un estat centralista.

Hi havia sospites de la xarxa de robatori de nadons

Per altra banda, sobre el cas del robatori de nadons durant el franquisme, el ministre ha considerat d'”especial gravetat” aquest fet i ha promès, després que la Fiscalia rebutgés obrir una causa general, arribar fins el final per descobrir si existeix un mercat d’adopcions il•legals.

De fet, el ministre de Justícia ha reconegut que tenien la sospita que durant l’època franquista hi podria haver hagut “casos aïllats de reubicació de nadons” en hospitals en connivència amb entitats religioses, però que mai havien pensat que es tractés d’un mercat organitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa