C's diu que el vot independentista de Mas allunya les empreses

Lamenta que el president de la Generalitat col•labori en un "procés de secessió" en plena crisi

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha qualificat Artur Mas d'irresponsable per haver votat a favor de la independència en la consulta sobiranista del 10 d'abril de Barcelona. Ha lamentat que el president de la Generalitat col•labori en un "procés de secessió" amb "tot el que està caient".

En aquest sentit, ha avisat que les empreses acabaran marxant de Catalunya si saben que s'està obrint un procés d' independència. Rivera, en la mateix línia, també ha explicat que ara "ja se sap" que votar Mas és votar per la independència i que vol ser el president "d'uns pocs i no de tots", ha assegurat Rivera.

"Com podem demanar a les empreses que no marxin davant d'un procés de secessió", s'ha preguntat Albert Rivera davant el fet que Artur Mas hagi votat que sí a la independència. Segons el líder de Ciutadans, un president de la Generalitat no pot votar mai a títol personal, perquè no deixa de ser mai un càrrec públic.

Més transparència


Finalment, Rivera, respecte la carta publicada al diari 'La Vanguardia' en què el secretari d'estat d'Hisenda, Carlos Ocaña adverteix que la retallada del 10% anunciada pel govern català és encara insuficient, ha demanat al Govern que sigui del tot transparent amb la situació financera de la Generalitat.

 
 

Comentaris