C's alerta que PSC i PP permetran l'investidura de Mas a canvi de favors al Congrés

El president del partit, Albert Rivera, creu que això farà difícil complir la sentència de l'Estatut i garantir el bilingüisme

El president de C's, Albert Rivera, ha alertat que PSC i PP estan disposats a donar suport de forma "explícita o implícita" a la investidura del futur president de la Generalitat, Artur Mas, a canvi del favor de CiU als seus respectius grups al Congrés.

Rivera s'ha mostrat convençut que PSC i PP continuaran el "pacte de silenci" amb CiU a Catalunya -que segons creu han mantingut durant la campanya electoral en aspectes referents a la corrupció- amb la finalitat que els convergents facilitin una futura investidura de socialistes o populars per accedir a La Moncloa.

El president de Ciutadans ha assegurat que l'abstenció o el suport de socialistes i populars per a la investidura de Mas suposaria "posar en venda" la voluntat de molts catalans que volen que a Catalunya es treballi contra la corrupció. Rivera ha assegurat que aquest pacte tampoc facilitarà l'aplicació de la sentència contra l'estatut ni garantirà una Catalunya bilingüe.

 
 

Comentaris