El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
C’s acusa Mas de confrontar Catalunya amb Espanya
  • CA

El portaveu de C’s i candidat a l’Alcaldia de Barcelona, Jordi Cañas, ha acusat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, d’haver centrat els primers compassos del seu govern a buscar la confrontació amb “la resta” d’Espanya.

“Ha fet de la inactivitat política i de l’enfrontament amb el conjunt d’Espanya la seva forma de dirigir Catalunya”, ha deplorat Cañas en roda de premsa, on ha lamentat que Mas culpa el govern espanyol del que passa a Catalunya per no criticar el tripartit.

Cañas ha acusat el president de la Generalitat de seguir una estratègia basada en “l’amenaça i el xantatge”, i ha posat com a exemple les declaracions del passat diumenge en què avisava al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que anés amb compte amb el que feia amb Catalunya.

Quan són a punt de complir-se els primers 100 dies des que CiU es fes de nou amb la Generalitat, el portaveu de C’s ha deplorat que la federació s’hagi decantat per potenciar “la via de l’independentisme” enfront de la de la reactivació econòmica. En aquest aspecte ha retret la participació del President a la consulta sobre la independència a Barcelona. Segons el portaveu de C’s això deslegitima Mas com a president.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa