El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bufetada de l’Audiència de Barcelona a Vox per les urnes de l’1-O
  • CA

Rebregada de la secció desena de l’Audiència Provincial de Barcelona a Vox. Els magistrats Montserrat Comas, José Antonio Lagares i Maria Vanesa Riva han confirmat l’arxiu ordenat pel jutjat número 28 de Barcelona de la causa sobre la suposada compra d’urnes pel referèndum del Primer d’Octubre per part de la Generalitat. 

La Secció entèn que no s’han acreditat prou indicis de perpetració del delicte de malversació ni de desobediència denunciat per Vox contra Francesc Esteve, el número dos de la conselleria de Governació, amb Meritxell Borràs al capdavant per la licitació d’un acord marc per homologar empreses que podrien subministrar urnes per processos refrendaris o electorals.

 

De fet, la resolució recorda, amb certa ironia, a la formació de Santiago Abascal que les urnes utilitzades no van ser de metacrilat com les del conveni marc que la conselleria va tirar endavant en ares de les seves competències per a processos electorals, objecte de prova per a Vox. Fins i tot, li recorda que a Andalusia, on governen, també compren urnes per processos electorals.

Part de la interlocutòria de l'Audiència que esdevè una clatellada a Vox

Part de la interlocutòria de l’Audiència que esdevè una clatellada a Vox Quico Sallés

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a setembre 30, 2023 | 11:34
    Gironí. setembre 30, 2023 | 11:34
    Vox.... no cal dir res més. Per cert, jo vaig tenir una urna a casa. No sé qui me la va passar ni a qui la vaig passar jo; un truc magistral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa