Budó, sobre Torra: "Ha estat un any difícil, però s’ha treballat per revertir el 155"

"Els moviments electorals que es produeixin al Parlament no tenen perquè fer pensar que s’ha acabat la legislatura", assegura la portaveu del Govern

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, s’ha referit aquest dimarts al migdia al primer aniversari de Quim Torra com a president de la Generalitat. “Aquest any no ha estat fàcil”, ha reconegut Budó, que ha recordat que Torra “va poder constituir govern de manera ràpida des que va ser investit president”. En roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts, la portaveu de l’Executiu català ha destacat que “des de tots els departaments s’ha hagut d’anar recuperant la feina que s’havia fet i que s’havia perdut a partir de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució”. A més, ha avançat que el president farà durant el mes de juny una valoració d’aquest primer any de Govern.

Alhora, Budó ha deixat clar que “els moviments electorals que es produeixin al Parlament no tenen perquè fer pensar que s’ha acabat la legislatura”. En aquest sentit, ha demanat que “recuperar certa normalitat parlamentària”, perquè “el nostres diputats no poden votar lliurement, ja que tenen coartat els seus drets per una sentència del jutge Pablo Llarena”.

 
 

Comentaris