El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Budó posa el crit al cel per “l’aliança nítida” de PSOE i Podemos amb Cs
  • CA

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha avisat aquest dijous del “risc” que corre Catalunya a causa de “l’aliança nítida” de PSOE, Podemos amb Cs, que es va visualitzar en la votació del Congrés dels Diputats sobre l’estat d’alarma. Budó tem que aquesta aliança vagi més enllà en el temps: “Se’ns ha anunciat que continuarà en el futur l’aliança, com per exemple en els pressupostos generals de l’Estat”.

La consellera ha dit que Cs “va néixer per provocar la divisió de la societat catalana a tots els nivells” de manera que “estarem vigilants perquè l’aliança no es tradueixi en una regressió dels drets i llibertats de Catalunya”.

Budó ha dit que el govern espanyol “ha de decidir si es posa en mans de Cs o es posa, per contra, a dialogar de manera efectiva dels reptes que tenim com el conflicte polític amb Catalunya”.

D’altra banda, la portaveu ha demanat al govern espanyol que respongui el més aviat possible a la proposta de desescalada del Govern per regions sanitàries. Budó s’ha queixat que el govern espanyol ho fa sempre a “últim hora” ocasionant problemes d’implementació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa