El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Budó esvaeix dubtes sobre el 14-F: “Hi haurà eleccions”
  • CA

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha reiterat aquest dimarts que es treballa per fer possible les eleccions del 14-F: “Hi haurà eleccions, hi estem treballant, però seran diferents”. Es busca garantir la “seguretat de tothom, el dret de vot i que tota la informació arribi a tothom per tal que la gent pugui decidir lliurement el seu vot”. D’aquesta manera Budó ha volgut esvair dubtes sobre la data de les eleccions.

La consellera ha remarcat que el Govern escolta tots els informes i suggeriments, inclòs els del Síndic de Greuges, i les valora. També es podria fer alguna modificació puntual de la llei electoral, “estrictament pel que sigui necessari”, i recollint el “consens absolut de les diferents formacions parlamentàries”.

El Govern elabora els protocols per garantir la celebració dels comicis amb totes les garanties i quan tingui aquesta feina feta la portarà al Procicat perquè l’aprovi. Quan els protocols estiguin acabats el Govern els compartirà amb els grups parlamentaris per escoltar “dubtes i suggeriments”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cémoi a novembre 24, 2020 | 16:21
    Cémoi novembre 24, 2020 | 16:21
    Confio en que, pel dia de les eleccions, ho prepararan tot millor que el web aquest per sol·licitar els ajuts dels autònoms.
  2. Icona del comentari de: Ramon a novembre 25, 2020 | 00:20
    Ramon novembre 25, 2020 | 00:20
    És cada cop més evident, que pel tripartit la pandèmia és una sort. Un aliat. No vull pensar encara que el genocidi dels asils no fou mera i criminal negligència.
  3. Icona del comentari de: Bot a novembre 25, 2020 | 08:36
    Bot novembre 25, 2020 | 08:36
    I tupinada electoral i tripartit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa