El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Buch planta la primera reunió al ministeri i hi envia a Duart
  • CA

 

 

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha volgut fer un gest per recordar a Madrid que abans del ministeri hi ha la Generalitat. Buch no assistirà a la primera reunió del Consejo de Política de Seguridad convocada pel nou govern espanyol i la primera que se celebra des que Buch és conseller d’Interior. 

 

Segons ha pogut saber El Món, la data de la convocatòria era per demà dimarts 24 de juliol al matí, però Buch hi ha declinat assistir-hi perquè té Consell Executiu. En el seu lloc hi enviarà el número dos del departament, el secretari general d’Interior, Brauli Duart, i el director de la policia, Andreu Martínez.

 

De fet, aquesta reunió a la que estava convocada el conseller és preparatòria d’una posterior, però Buch abans de fer qualsevol gestió a Madrid, s’estima més trobar-se al més al t nivell. És a dir, una reunió biltaeral amb el seu homòleg espanyol, Grande Marlaska. Una trobada que encara no s’ha produït i on s’hauria d’articular una nova agenda de la Junta de Seguretat de Catalunya i recuperar la normalitat institucional de la conselleria amb el minsiteri, després de l’aplicació de l’article 155 i de l’intent de desballestament del cos pel referèndum del Primer d’Octubre.  

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa