Brussel·les recorda a Calvo que les euroordres són "un procediment judicial"

L'executiu europeu diu que són els jutges de cada país els que han de "valorar cada cas"

La Comissió Europea recorda que les euroordres són "un procediment purament judicial". Preguntada sobre l'advertència de la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, a Bèlgica per l'euroordre contra l'expresident Carles Puigdemont, una portaveu de l'executiu europeu assegura a l'ACN que no vol "comentar casos específics" perquè són els jutges de cada país els que han de "valorar cada cas". Tot i així, subratlla que es tracta d'un mecanisme "purament judicial" en el qual la Comissió "no té cap rol". L'executiu europeu també remarca que "supervisa de prop" el funcionament del sistema d'euroordres i que en publica regularment informes.

 
 

Comentaris (6)
odisea Fa 3 mesos
Estan en proceso democratico,sacaron a Franco,y luego espero venga la democracia,estamos un poco en retraso.
ojjojojoj Fa 3 mesos
pobrets colonos per ells tot es ordeno y mando ,ajaja escoria
Vicenç Ramoneda Fa 3 mesos
L'exrelator i expert independent de l'ONU Alfred de Zayas ha defensat aquest dimarts que Bèlgica no pot extradir el president a l'exili, Carles Puigdemont, a Espanya "per cap via". "Totes les accions de Puigdemont són purament polítiques i no violentes", ha assegurat.
Vicenç Ramoneda Fa 3 mesos
Toc! Toc! Eiii ! Brussel·les? Que no us heu assabentat encara que espanya i la separació de poders és inexistent?
JoanC Fa 3 mesos
Aixó perque la Calvo es una bocamoll, el mateix que el seu "JEFE".
Català a Mallorca Fa 3 mesos
Què passa Calvo? Sorpresa amb la manera de funcionar dels estats europeus realment democràtics oi? En diuen separació de poders...per si no ho tenies massa clar veient d,on vens....