Bozal diu ara que respecta "profundament" les consultes

La nova consellera de Justícia diu que quan era advocada de l'Etat només feia la seva feina

La nova consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, ha justificat avui la seva oposició als referèndums per la independència quan era advocada de l'Estat. Bozal ha dit que feia la seva feina, però que respecta "profundament" les consultes populars.

En una entrevista a TV3, la consellera ha assegurat: "Les respecto profundament, com sempre les he respectat". Però ha volgut matisar: "El meu paper era un altre. Ara he deixat de fer aquesta tasca. Els advocats, quan treballen, diuen coses increïbles, però no perquè les sentin ni les creguin. Estan defensant els interessos dels seus clients i això és legítim".

Fernández Bozal també ha advertit que el departament es ressentirà de les retallades pressupostàries i s'hauran d'ajornar projectes, sense concretar quins. De tota manera, ha assegurat que es proposa agilitzar la justícia i fer-la una màquina més eficient.

Bozal també ha parlat de com pensa enfocar la seva conselleria i la reducció del pressupost serà present a l'hora dirigir el departament, i ha prioritzat flexibilitzar i agilitzar el món de la justícia.

 
 

Comentaris