Boya (CUP) exigeix a Santi Vila un compromís per "posar fi" al neoliberalisme després de l'1-O

La portaveu cupaire defensa les controvertides accions d'Arran contra el bus turístic de Barcelona, que el conseller ha denunciat

 

La portaveu parlamentaria de la CUP, Mireia Boya, s'ha dirigit aquest dimarts al conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, exigint-li un compromís per "posar fi" a les "polítiques neoliberals" després del referèndum de l'1 d'octubre perquè, segons ha dit, "el model econòmic és violència pura". En declaracions a RAC 1, Boya ha sortit en defensa de l'organització Arran per les accions violentes que han fet a l'espai públic i que el conseller ha denunciat. "Per mi, violència és la precarietat laboral o expulsar els veïns dels seus barris. Això no és tolerable", ha dit Boya.

 

 

La cupaire ha volgut marcar distàncies amb Arran, precisant que "no és CUP, és una de les organitzacions de la candidatura" i ha reiterat que "la seva acció [atac al bus turístic] és simbòlica". Boya també s'ha referit a la concentració que es va fer dilluns davant de la caserna de la Guàrdia Civil i ha assegurat que "era importantíssim sortir al carrer de manera pacífica" a la vegada que ha afirmat que "els que estaven a l'altra banda amenaçaven a periodistes". Així mateix, Boya ha acusat el PP de buscar "el conflicte directe" amb la CUP perquè, segons ha dit "al Parlament no paren d'insultar-nos".

 

Comentaris