Bosch sobre Cs: "No els molesta que sigui acció exterior, sinó que sigui catalana"

El conseller avisa que el Govern seguirà explicant "la realitat de Catalunya al món" després que Cs demani la seva reprovació

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, ha criticat que Cs hagi demanat la seva reprovació al Parlament, una qüestió que es votarà la setmana vinent al ple. "Ciutadans ha demanat la meva censura al Parlament per l'acció exterior del Govern. No els molesta que sigui acció exterior, sinó que sigui catalana", ha dit Bosch en una publicació a Twitter. "Que sàpiguen que no pararem d'explicar la realitat de Catalunya al món", ha afegit el conseller. Cs ha registrat un text al Parlament que demana, entre d'altres qüestions, que el Govern "no autoritzi l'ús de recursos de tots els catalans a acció exterior per promocionar el separatisme i la propaganda contra Espanya".

 

Cs també reclama que no es nomenin persones imputades en processos judicials com a delegats o alts càrrecs de la Generalitat davant la UE i insta el Govern a presentar un pla d'acció exterior per poder-lo debatre.

 
 

Comentaris