Bosch diu que alliberar els presos polítics és la millor manera d'evitar exhibició de símbols

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona respon a les queixes de Cs sobre la manca de neutralitat de l'espai públic

 

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha respost a les demandes de Cs de retirar els símbols que fan al·lusió als presos polítics assegurant que "la millor manera" d'evitar que es reclami que surtin de la presó amb llaços i pancartes és alliberant-los. "Si aconseguíssim que no hi hagués presos polítics i que poguessin tornar els que són a l'exili no caldria que esmercessin esforços en demanar que es retiressin pancartes, colors, símbols", ha dit Bosch, en referència a les queixes de la formació taronja. A més, el cap de files dels republicans al consistori ha celebrat la decisió del govern espanyol d'acollir part dels migrants a bord del vaixell Aquarius, tot i que ha assegurat que li hauria agradat rebre'ls a tots.

 

A tres dies de l'homenatge a les víctimes de l'atemptat del 17-A, Bosch ha assegurat que assistirà a l'acte oficial organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, i on també hi serà el rei espanyol Felip VI. "Més enllà de qualsevol altra consideració, hi va haver persones que van morir i nosaltres hem de ser al costat de les persones que van patir l'atemptat", ha sentenciat.

 

 

El president d'ERC al consistori ha fet aquestes declaracions abans de l'inici del pregó de la Festa Major de Gràcia i ha desitjat "que les festes se celebrin amb civisme, cordialitat, alegria, i respecte pels guarniments, una feinada dels veïns i veïnes".

 

Comentaris