Bosch acusa Madrid de "prejutjar" que les delegacions van en contra de l'Estat

"No anem en contra de ningú i no fem res que no estiguin fent altres administracions", assegura el conseller

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals, i Transparència, Alfred Bosch, ha acusat el govern espanyol de "prejutjar" que les delegacions catalanes a l’exterior van en contra dels interessos de l’Estat. "No anem en contra de ningú i no fem res que no estiguin fent altres administracions", ha assegurat Bosch en una trobada amb altres departaments del govern aquest dilluns al migdia. El conseller ha parlat d’"un dels atacs més greus a l’autogovern des de l’aplicació de l’article 155" per referir-se a la suspensió cautelar de l’obertura de tres noves delegacions a l’Argentina, Mèxic i Tunísia, dictaminada la setmana passada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) després d’un recurs presentat pel Ministeri d’Afers Exteriors dirigit per Josep Borrell.

 
 

Comentaris (6)
jg Fa 4 dies
as tarde o mas temprano os quedais sin las embajadas...despues de unas terceras elecciones el 155 sin contemplaciones...
Psiquiatra Fa 4 dies
A nação castelhana, ridícula e doentiamente disfarçada de "hespanhola", é e sempre foi uma nação paranóica. Irracional. Só entende a lei da força... não se negoceia nem raciocina com doentes tontos e perigosos. Há apenas que expulsá-los da nossa casa, para sempre. O mais depressa possível. A bem da nossa sahude!
Lurdes Fa 4 dies
Espanya país podrit mafiós dictador lladre represor
Mariano Fa 4 dies
Encara estem intentan entendre Madrid ? No perdeu més el temps . DUI. Ja
Razona Bosch Fa 4 dies
Has dedicado tu propia e inútil existencia en ir contra España. No puedes argumentar así. No es prejuzgar nada, es estar seguro. Conociendo también al resto del personal, todo, pero todo, va contra España.
feixistes espanyols, ja us coneixem Fa 4 dies
Espanya sempre ha fet i fa tot el possible per què Catalunya no vagi bé, doncs per a ells tot lo bo per a Catalunya i els catalans és dolent per a ells, estan farcits d'odi