Borrell: "Montilla és Obama"

El candidat del PSC reconeix que "potser no han estat a l'alçada", però reclama "una segona oportunitat" a aquells que pensen votar en blanc

L'històric dirigent socialista, Josep Borrell, ha assegurat avui en un míting del PSC que mentre "Mas és Cameron, Montilla és Obama", potser per aquest intent de paral·lelisme en els darrers mítings Montilla fa el discurs només amb mànigues de camisa arremangades però, això sí, amb corbata. Borrell ha recordat que el president dels EUA està prenent decisions com intentar fer una sanitat pública o plans d'inversió, mentre que a Mas "no li surten els comptes, a no sé que estiguin esperant que caigui el manà".

Borrell també ha carregat contra aquells que "cultiven el mite de la independència" quan cada dia hi ha més "interdependència" i ha contra aquells que expliquen "mentides", en referència a Joan Puigcercós i la seva afirmació que "a Andalusia no paga impostos ni Déu".

Montilla apel•la aquells que votaran en blanc

I en el mateix acte, el candidat del PSC, ha demanat una "segona oportunitat" a aquells ciutadans que tenen pensat votar en blanc, ja que "no hem de deixar Catalunya en mans de la dreta". Després d'aquesta petició, Montilla ha reconegut que els socialistes "potser no han estat a l'alçada" i que a vegades han "fallat".

Finalment, Montilla ha animat els militants a omplir "de gom a gom" el Palau Sant Jordi en el míting final de campanya del PSC, el pròxim 25 de novembre, amb la presència de Zapatero i González. Conscient que rivalitzarà amb Mas, que tancarà la campanya al dia següent, Montilla ha convocat els seus a un "combat".

 
 

Comentaris