Borràs neutralitza l'amenaça de boicot dels CDR

La candidata s’acosta abans a Lledoners per “enraonar” amb els activistes

Hi ha nervis a JxCAT i ERC per les amenaces de boicot del CDR als mítings de Lledoners. O almenys, n’hi havia. Aquest vespre estava previst el primer dels mítings, amb JxCAT. Conscient del problema, Laura Borràs, s’hi ha dirigit a la tarda per poder enraonar amb els activistes i parar l’orella a les seves queixes. S’hi ha dirigit i han intercanviat impressions de manera “tranquil·la i serena”.

De fet, Borràs ha vist que la trentena d’activistes volien mostrar cartells on s’hi llegia  "Vergonya de polítics" i "Estratègia unitària". Borràs ha lamentat el rètol de retret als polítics. Els activistes han mostrat el rètols abans de començar l’acte rere l’escenari i als laterals.  Quan ha pujat a l'escenari, la candidata de JxCat ha agraït als CDR que retiressin la pancarta "per respecte als presos polítics" i ha brandat un cartell d’Estratègia Unitària.

 

Entre els activistes hi havia el pallasso Jordi Pesarodona, processat per desobediència, i coneguts CDR de la comarca. La Rufina, una de les activistes amb el cartell, justificava a El Món la protesta per la “tristor que sentien” pel fet que els dos partits, ERC i JxCAT, no poguessin fer un acte junts en suport als presos després de dos anys de presó. “Són incapaços de mostrar aquesta unitat?”, lamentava. Una opinió compartida per la majoria de la trentena de manifestants.

 

IMG 2152 polarr

Jordi Pesarrodona, durant la protesta al míting de JxCAT Jordi Borràs

 

 

Comentaris (8)
A. Bernat Fa 3 mesos
Costa molt poc rebentar tots els polítics catalans. ja hem diran com faran tots aquests rebentaires la feina diària per construir país. Mentrestant només fan el joc als de madrid.
Josep Sierra Roca Fa 3 mesos
No oblidem els pactes de tots plegats, excepte la CUP, amb els violents del 155; ben cert, doncs, que aquests últims mesos, els polítics, en general, m'han fet sentir vergonya, i molta, per la seva manera de defensa’ns dels violentes antidemàcrates.
Ineptes i covards. Fa 3 mesos
La realitat és que ni ERC ni Convergència han estat ni estan a l'alçada, ni de lluny. Jo només he vist botiflerisme i servitud. La col.laboració amb la PN espanyola és una pena i una vergonya que no oblidaré en la vida. Ah, i discursos sí que en saben fer , sí De la Cup no puc opinar perquè només tenen 4 diputats i no estan ni al govern.
ERC és qui no vol la unitat independentista Fa 3 mesos
Si, és molt trist que no vagin junts, però no els poseu tots al mateix sac. Va ser ERC abans que ningú qui va dir que volien anar només ells sols. Espero que es fotin una bona patacada electoral.
Volem la unitat com els CDR Fa 3 mesos
Jo era a lledoners i els he demanat a quins polítics es referien amb la pancarta "VERGONYA DE POLÏTICS) i m'han dit "a tots". La segona pancarta deia 'Estratègia unitària' i, demant-los si es queixaven per igual de JxCat que d'ERC també m'han dit "de tots". Els he dit que JxCat ja volia la unitat i que per tant a ls de JxCat no ens podíem identificar amb la crítica... El que m'han contestat és per deixar-ho. M'ha agradat molt quan Laura Borràs ha sortit amb la pancarta 'Estratègia unit
magrab Fa 3 mesos
Gran Laura Borràs. Dona la cara, sempre.
Pau Fa 3 mesos
Que cachondo y te quedas tan tranquilo.
Assumpció Cantalozella Fa 3 mesos
El moment candent porta a una allau de moviments coincidents, només, en una finalitat: la República catalana independent. La sensatesa ens obliga a no ficar-nos dins l' embardissat si no volem sortir-ne plens d' esgarrinxades. Els partits :ERC--JPCat--CUP seria bo que deixessin de fer d' alumnes al pati del col·legi. Oblideu el mètode utilitzat fins ara!!!!! Sou grups plens de gent boníssima, de primera fila. A totes dues formacions. Ge-ne-ro-si-tat. Només si guanyem en Sánchez a Catalu
Fer el pallasso. Fa 3 mesos
Als actes de la CUP també hi aniran? Aquesta formació sí que són sectaris, i al Parlament voten amb els unionistes. Posen pals a les rodes als pressupostos i a tot el que faci falta.