El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs neutralitza l’amenaça de boicot dels CDR
  • CA

Hi ha nervis a JxCAT i ERC per les amenaces de boicot del CDR als mítings de Lledoners. O almenys, n’hi havia. Aquest vespre estava previst el primer dels mítings, amb JxCAT. Conscient del problema, Laura Borràs, s’hi ha dirigit a la tarda per poder enraonar amb els activistes i parar l’orella a les seves queixes. S’hi ha dirigit i han intercanviat impressions de manera “tranquil·la i serena”.

De fet, Borràs ha vist que la trentena d’activistes volien mostrar cartells on s’hi llegia  “Vergonya de polítics” i “Estratègia unitària”. Borràs ha lamentat el rètol de retret als polítics. Els activistes han mostrat el rètols abans de començar l’acte rere l’escenari i als laterals.  Quan ha pujat a l’escenari, la candidata de JxCat ha agraït als CDR que retiressin la pancarta “per respecte als presos polítics” i ha brandat un cartell d’Estratègia Unitària.

Entre els activistes hi havia el pallasso Jordi Pesarodona, processat per desobediència, i coneguts CDR de la comarca. La Rufina, una de les activistes amb el cartell, justificava a El Món la protesta per la “tristor que sentien” pel fet que els dos partits, ERC i JxCAT, no poguessin fer un acte junts en suport als presos després de dos anys de presó. “Són incapaços de mostrar aquesta unitat?”, lamentava. Una opinió compartida per la majoria de la trentena de manifestants.

 

IMG 2152 polarr

Jordi Pesarrodona, durant la protesta al míting de JxCAT Jordi Borràs

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa