El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs: “Les responsabilitats del procés seran exclusivament polítiques”
  • CA

 

Picabaralla entre la consellera Meritxell Borràs i el diputat Carlos Carrizosa (C’s) pels funcionaris durant la sessió de control al Govern al Parlament. El grup parlamentari liderat per Inés Arrimadas ha preguntat, per quarta vegada en una sessió de control, sobre els funcionaris i el referèndum. En aquesta ocasió, Carrizosa ha ridiculitzat el procés i ha assegurat que l’executiu de Puigdemont no es creu el referèndum: “Vostès no són de fiar, vostès volen repetir el 9N, i quina seguretat jurídica donaran vostès als funcionaris per no passar-los el mort com ja van fer el 9N amb els voluntaris?”. Carrizosa, que ha rebut aplaudiments forts dels seus diputats, ha ridiculitzat també la Intersindical CSC, que “té només 6 representants a l’administració pública, davant dels 1.072 que tenen els 4 sindicats representatius, però com que no tenen la seu a tocar d’ERC, a vostè no li interessen”. Després, Carrizosa ha ridiculitzat el diputat Lluís Llach assegurant que “surt amb l’estaca dient patireu, patireu!!, i després els del 9N van al TSJC a dir que no eren ells, que eren els voluntaris”. 

 

  

 

 

 

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa | ACN

 

 

Meritxell Borràs, que en tot moment ha mantingut un to correcte i no ha alçat la veu, s’ha adreçat a Carrizosa assegurant que “vostè està per l’espectacle i l’aplaudiment i jo per donar suegretat jurídica als treballadors públics dels país”. I en aquest sentit, ha assegurat que “aquest procés és polític, i les responsabilitats són exclusivament polítiques, de manera que el Govern no posarà en perill els treballadors públics. Aquesta és la resposta que donarem sempre”, ha reblat. 

 

La consellera de Governació també ha denunciat que “vostès estan instal·lats en el discurs de la por per frenar el procés, però cap servidor públics no està en risc”. De fet, ha afegit, “no és el nostre Govern qui fa querelles preventives i amenaça les empreses, nosaltres tenim un compromís de fer un referèndum per poder votar, i si vostè està tan preocupat pels treballadors, deixi d’utilitzar-los com a arma política”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa