Borràs: "La petició de compareixença del ministre de l'Interior és oportuna"

"Marlaska haurà de donar una explicació creïble", assegura el fotoperiodista

 

 

 

"La petició és oportuna". Així ha considerat el fotoperiodista Jordi Borràs la petició d'ERC i el PDeCAT a Madrid per tal de sol·licitar la compareixença del ministre de l'Interior, Grande Marlaska, per explicar quines mesures s'han pres amb el policia espanyol que va agredir-lo. 

 

 

En un debat, a la Universitat Catalana d'Estiu, celebrat aquesta tarda Borràs ha assegurat que espera que Marlaska "doni una explicació creïble del que ha passat i que se n'ha fet d'aquest agent de policia, si treballa o no, i si treballa per què".  "Vivim en un Estat de dret", ha afegit. 

 

 

Per altra banda, Borràs ha alertat que "no hi ha consciència del que està passant" amb les agressions no només a independentistes, sinó a partidaris del referèndum o gen que simplement mostra solidaritat amb els presos. "És una gota malaia, hi han hagut centenars agressions de diferent calibre, gairebé cada dia n'hi ha una", ha enfatitzat. Borràs també ha constatat que "troba a faltar un moviment popular unitari contra aquestes agresions", ha conclòs. 

 

 

 

 
 

Comentaris