El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs: “El Pedro Sánchez que coneixem és el del 155”
  • CA

 

La cap de llista de JxCAT pel 28-A, Laura Borràs, s’ha mostrat aquest dimecres desconfiada amb què el líder del PSOE, Pedro Sánchez, no acabi pactant amb Cs si obté el suficient suport a les urnes per fer-ho, malgrat que hagi assegurat que no ho contempla: “El crèdit del senyor Sánchez no permet que ens el creguem gaire, ha estat deu mesos en converses i s’ha aixecat de la mesa del diàleg, no deu estar molt segur del que ha de dir ni capaç de mantenir-ho, el Sánchez que coneixem és el del 155”.

 

Borràs ha seguit insistint en què Sánchez no es de fiar perquè ja es va posar a disposició de Mariano Rajoy per aplicar el 155, com ha deixat escrit en el seu llibre. “Si pacta amb Cs dependrà dels resultats electorals”, ha reblat Borràs.

 

Per una altra banda, Borràs ha reaccionat a la notícia de l’absolució de Sandro Rosell: “Després de 21 mesos de presó preventiva qui li torna aquest temps perdut, segrestat a la presó, a ell i a la seva família? Aquesta és la pregunta que s’ha de fer l’Estat espanyol”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa