El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs diu que JxCAT i PDeCAT abordaran les negociacions de pressupostos com un sol grup
  • CA

La portaveu de JxCAT al Congrés, Laura Borràs, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa al Congrés que els vuit diputats de JxCAT al Congrés (inclosos els quatre del PDeCAT) abordaran aquestes negociacions pressupostàries com “un sol grup parlamentari de vuit diputats”. Ho ha fet davant de Ferran Bel –membre del PDeCAT- present a la roda de premsa, i en resposta a preguntes sobre una hipotètica negociació separada dels pressupostos per part dels quatre diputats del PDeCAT.

Borràs ha fet aquestes manifestacions en roda de premsa després de reunir-se –juntament amb el diputat Ferran Bel- amb la vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, en el marc de la ronda de contactes del govern espanyol per explorar suports als pressupostos generals de l’Estat.

La portaveu de JxCAT ha afirmat que la seva formació estarà oberta a les negociacions dels pressupostos “amb totes les precaucions però sense cap reticència”. Segons ha apuntat, JxCAT no farà cap tipus “d’adhesió” ni tampoc “línies vermelles”, però primer vol escoltar “la proposta del govern espanyol per a Catalunya per poder-la negociar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa