El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs destaca la voluntat d’entesa del ministre de Cultura després de la primera trobada
  • CA

 

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha valorat molt positivament la predisposició a l’entesa que ha presidit la primera reunió amb el ministre de Cultura, José Guirao. Després de la breu trobada, que ha tingut lloc a les dependències del Museu Nacional d’Art de Catalunya, la consellera ha agraït l’interès del ministre de reunir-se amb ella i la predisposició a treballar en la resolució dels temes pendents que afecten les dues administracions. “El ministre ha insistit en la voluntat de treballar de manera satisfactòria i en la seguretat que ens posarem d’acord, així que li agafo la paraula; m’agafo a la voluntat d’entesa”, ha afirmat.

 

Durant aquesta primera presa de contacte, els dos responsables culturals han acordat fixar una reunió formal el proper mes de setembre. “Nosaltres ja tenim a punt la llista de temes pendents i demà mateix la farem arribar al ministeri”, ha avançat la consellera. En aquest sentit, ha destacat que avui han comentat algunes qüestions, tot i que no de manera exhaustiva perquè s’han emplaçat a la reunió de treball, però ha indicat als periodistes que “el memorial de greuges ja el sabeu”.  Ha subratllat que, en qualsevol cas, “ara l’important es veure de quina manera trobem sortida a totes les matèries pendents”.

 

Per la seva banda, José Guirao, també ha destacat que “volem ser eficaços” i s’ha mostrat ben predisposat a estudiar la llista de temes que plantejarà la conselleria a la propera reunió per “veure quins es poden resoldre amb més facilitat i estudiar com superar les dificultats de la resta”. I ho ha resumit afirmat que el més important de la trobada d’avui és que s’ha posat en comú “la voluntat de treballar, perquè treballem per als ciutadans”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa