Borràs creu que el pacte ERC-PSOE és una "taula despullada de bones intencions"

La portaveu de JxCat al Congrés pregunta als republicans com exigiran la mesa de diàleg bilateral als socialistes després d'investir Sánchez

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha opinat que el "gran pacte" entre ERC i PSOE és realment una "taula despullada de bones intencions". En declaracions a SER Catalunya aquest dimarts al matí, l'exconsellera ha afegit que JxCat ha estat "respectuosa" amb els republicans durant les negociacions amb els socialistes, però ha criticat l'acord i ha afegit que "els Reis [Mags] ja van passar ahir". Borràs també ha preguntat a ERC com exigiran la mesa de diàleg bilateral al PSOE un cop ja s'hagi investit el seu candidat, Pedro Sánchez.

"Si ets tan escèptic, quan pactis explicita unes garanties, tingues una manera de fer-les complir", ha subratllat Borràs, que ha interpel·lat de nou els republicans: "Dir que no hi haurà investidura si no hi ha mesa... com ho podràs dur a terme, un cop ja estigui investit president?", s'ha preguntat, en al·lusions a ERC. És per això que Borràs ha conclòs que JxCat aposta per fer valdre la "força" dels vots independentistes però no per investir un cap del govern espanyol.

 
 

Comentaris