El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs assegura que JxCat farà president Aragonès si ERC guanya les eleccions
  • CA

La candidata de JxCat a les eleccions del 14-F, Laura Borràs, ha assegurat aquest dimarts que si Esquerra Republicana guanya els comicis, el seu partit investirà Pere Aragonès com a president. No obstant, ha insistit que el més just seria tornar-se a repartir les presidències de la Generalitat i del Parlament, com ja es va fer en l’actual legislatura. Ha afirmat que si les circumstàncies es repeteixen, “es tornarà a fer“.

“Som respectuosos amb el veredicte de les urnes”, ha dit en una entrevista a TVE. Aquestes declaracions arriben l’endemà que la mateixa Borràs demanés a Rac1 la unitat dels partits “netament independentistes“. En aquella entrevista afirmava que “aquells qui pacten amb formacions no independentistes no estan treballant per la independència”.

El president del grup parlamentari d’ERC i dirigent del partit, Sergi Sabrià, ja va assegurar aquest dissabte que els republicans tenen la ferma intenció de mantenir els acords per continuar governant amb JxCat després del 14-F, sempre que els resultats electorals acompanyin. “Governem amb JxCat i amb el PDeCAT des de fa molt temps. I en el futur probablement ho haurem de continuar fent. Com a mínim és la nostra voluntat. Si JxCat guanya les pròximes eleccions nosaltres ja hem demostrat mil vegades que investirem el seu candidat. Jo entenc que si guanyem nosaltres les eleccions, ells farien exactament el mateix”, va afirmar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa