El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bonvehí diu que el PDeCAT ha de construir el seu futur i demana cessar l'”autodestrucció”
  • CA

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha afirmat aquest dimecres que “ara al PDeCAT li toca prendre decisions internes i externes i construir el seu futur”, i ha demanat textualment cessar l’autodestrucció. En un article a ‘La Vanguardia’, s’ha mostrat convençut que el partit sabrà prendre les decisions “de portes endins i de portes enfora”. Per a aquestes decisions, ha demanat tenir en compte: “Ja n’hi ha prou d’autodestrucció. Cal escoltar molt. Determinació i cap renúncia. Consciència de la diversitat de la societat catalana”.

També ha apostat per defensar el “vincle entre la política i els actors del país i el valor de posar a les persones en el centre de tot”. Bonvehí comença l’article recordant que presideix el partit des de fa gairebé un any, i que el PDeCAT tenia i té l’objectiu de la independència i de vincular-se amb la ciutadania. Per aquest vincle amb la gent, justifica que el partit “acordés amb el president Carles Puigdemont presentar a les eleccions (catalanes de 2017) una llista de país” anomenada JxCat.

JxCat per a una situació excepcional

Bonvehí considera que “va ser una bona decisió i començava una relació nova” en la qual el PDeCAT compartia una llista amb altres actors polítics en un moment que qualifica d’excepcional. A més, constata que en les recents eleccions generals, europees i municipals el PDeCAT va tornar a oferir l’opció de l’excepcionalitat -diu- de JxCat, “amb decisions no prou estudiades ni discutides dins del mateix partit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa