El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bonvehí acusa Sànchez de “trencar la paraula donada” en manllevar-li el nom de JxCAT
  • CA

Aparentment la notícia dels canvis en el registre dels partits polítics del Ministeri de l’Interior que atorga a un alcalde puigdemontista el nom de JxCAT ha fet empipar el PDeCAT. Hores després de la publicació, el president de la formació, David Bonvehí, ha emès un comunicat en el que mostra el seu malestar. 

En el primer punt del document, Bonvehí ho deixa clar tot assenyalant que en les negociacions amb JxCAT sempre “han prioritzat l’honestedat política” i la “voluntat constructiva”. En aquest marc, assegura que “es van signar acords amb Jordi Sánchez, pels quals qualsevol canvi a Junts per Catalunya havia de ser acordat i avalat també pel Partit Demòcrata, circumstància que no s’ha produït“.

En aquest sentit, “lamenta” que no només s’ha trencat la “paraula donada” sinó  “fins i tot, amb els acords signats, i prescindint així de tots els principis de bona fe i confiança que han de regir el comportament ètic i polític”. Així mateix avança que estudiarà un possible recurs davant el registre de partits.  

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa