Blanco diu que si els controladors compleixen "la normalitat podria tornar en 24 o 48 hores"

Gallego qualifica de "sabotatge" l'actitud dels controladors aeris

El ministre de Foment, Jopsé Blanco, ha assegurat  en unes declracions a la Cadena Ser que si els controladors "compleixen" amb les seves obligacions es podria recuperar la normalitat als aeroports en "24 o 48 hores".

Segons Blanco, als centres de control i a les torres hi ha suficient personal com per reprendre el servei, i des que s'ha decretat l'estat d'alarma "pràcticament la totalitat dels controladors s'han anat incorporant" als seus llocs. Malgrat tot ha recordat que molts passatgers han de donar per perduts els seus vols i que cal reconfigurar els plans de vol, fet que pot costar "algunes hores".

Gallego qualifica de "sabotatge" l'actitud dels controladors aeris

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha qualificat aquest dissabte de "sabotatge" l'actitud dels controladors aeris.  Gallego ha destacat que "no obeeix a un conflicte laboral en sentit estricte" però també ha criticat l'actitud "irresponsable" del govern de l'estat espanyol per la reforma laboral del col·lectiu.

"És la pitjor de les dates possibles', ha insistit el secretari general de CCOO de Catalunya. Finalment, Gallego ha lamentat la declaració d'estat d'alarma però ha destacat que els controladors 'han rebentat qualsevol possibilitat d'establir vincles de solidaritat amb la resta de treballadors'.

 
 

Comentaris