Bertran titlla la cimera "poc seriosa"

Si l'aprofita per demanar una consulta pel concert econòmic

Solidaridat Catalana per la Independència (SI) ha aprofitat la cimera anticrisi per reclamar una consulta sobre el concert econòmic per aconseguir que si la proposta és avalada pel poble català, quan arribi a Madrid no sigui retallada, com ja va passar amb l'Estatut.

Després de la reunió, el portaveu de SI, Uriel Bertran, ha constatat que des de SI no acceptaran cap retallada del concert econòmic si el poble català ho vota, i ha posat èmfasi que aquesta proposta és clau perquè Catalunya gestioni els seus impostos i tingui més capacitat normativa i, en definitiva, tingui a les seves mans les eines per sortir de la crisi.

Sobre la cimera, Bertran ha valorat que ha estat "poc seriosa", i ha lamentat que s'ha perdut temps a descriure els problemes de l'economia, quan el que tocava era parlar de mesures i solucions.

Solidaritat també ha reivindicat les seves propostes, i lluny d'austeritat, ha desgranat xifres i ha afirmat que Catalunya necessita una injecció de 20.000 milions d'euros, 4.000 milions més en educació, i 4.000 milions d'euros més en R D per estar a l'altura dels països més avançats.

 
 

Comentaris