Bertran: "SI no donarà suport al concert si abans no es fa la consulta"

El secretari general de SI ha explicat que l'objectiu és que no torni a passar com amb l'Estatut, que va patir una forta retallada a Madrid

El secretari general de Solidaritat, Uriel Bertran, ha explicat aquest matí que "Solidaritat no donarà suport al concert si abans no es fa la consulta". Aquesta és la condició que ha posat Uriel Bertran: "s'ha de fer la consulta abans d'anar a Madrid, com es va fer amb l'Estatut de Núria".

Bertran ha dit que "ara em d'alterar l'ordre dels factors perquè el text consensuat del concert econòmic a Madrid no es pugui modificar". L'objectiu, és que no torni a passar com va passar amb l'Estatut del 2006, tot i que segons Bertran, no confien en què el govern espanyol ho accepti.

"És difícil entrar a l'Ajuntament"

D'altra banda, Bertran ha reconegut que és difícil entrar a l'Ajuntament de Barcelona però "la gent demana cares noves i projectes nous" i per això s'ha mostrat satisfet per les primàries que aquest cap de setmana han proclamat Santiago Espot, candidat a les eleccions municipals a la capital catalana.

 
 

Comentaris