Batussa entre associacions judicials per la xifra de jutges fugits de Catalunya

Àgora Judicial replica amb xifres a l’APM

Conflicte als jutges servit. Si ahir l’Associació Professional de la Magistratura difonia un vídeo amb què acusava l'independentisme d'assetjar jutges i provocar que marxin de Catalunya més de 100 en tres anys. L’entitat afegia que la "campanya de desprestigi i pressió" va començar amb el procediment judicial contra Artur Mas pel 9-N i ha continuat fins el judici del procés i els aldarulls postsentència.

 

Però l’Associació no ha fet un monòloge. Una altra associació, més progressista i sensible amb la realitat catalana, l’ha replicat. Es tracta de la jove Àgora Judicial, que amb xifres a la mà, extretes de la memòria anual del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, assegura diametralment el contrari. “Agora Judicial posem dubte els fets relatats/dibuixats per aquest spot”, assegura l’entitat de jutges i magistrats al seu Twitter i posen negre sobre blanc els seus arguments.

 

 

Segons, els magistrats d’AJ, els números canten. L’any 2015, van marxar de Catalunya 80 magistrats i en van arribar 71. El 2016, en van marxar 73 i en van arribar 90. L’any del referèndum van deixar Catalunya 21 magistrats i en van arribar 30. I el 2018, en van marxar 48 i en van arribar 63. Amb aquesta informació, Àgora Judicial entra amb tota la força a la batussa que s’ha despertat entre els jutges arran del procés.

 

Comentaris (11)
Bon cop de falç Fa 2 mesos
Si els que marxen són com els del judici del procés, ja poden marxar i no tornar mai més, el que cal és professionals, no mercenaris que és el que hi ha!
Josep M. Fa 2 mesos
Per arreglar el tema, INDEPENDÈNCIA !!
josep Fa 2 mesos
que es posin dàcord, això fa pena, amb gent coneixodra de lleis
Josep Maria (Mollerussa) Fa 2 mesos
Perquè l'españolisme sempre menteix, distorsiona la veritat, amaga noticies certes, s'inventa muntatges...????? És igual que siguin polítics, jutges, empresaris, periodistes...Pobres españols, tant llestos que es pensen!!!!
Miquel Fa 2 mesos
Són fugitius de la justícia, com en Puigdemont?
ganxó Fa 2 mesos
Els jutges es queden, els que fan de jutges ja poden fotre el camps. Val més pocs i bons que forces i dolens
Maria Fa 2 mesos
Espanya i la seva justícia podrits de dalt a baix
Remigio II Fa 2 mesos
Com sempre una part d la judicatura MENTEIX barroerament.
Miquel Fa 2 mesos
Són xusma. Ni a les pel.lícules.
Espectador Fa 2 mesos
La polèmica fa pena. Es un país lliure, si se'n volen anar quin problema hi ha? Que s'estressen pobrets, doncs no vegis com ho estem nosaltres Si, va, que us Miqui la iaia. Aquest és el nivell dels jutges? Molt temari d'oposicio (els que en fan) i això és tot?
bON VENT Fa 2 mesos
Home, amb la poca qualitat i estima a Catalunya que tenen aquests jutges, per mi ja poden marxar. El que seria bo és que moltes persones de lleis catalans optessin per opositar com a jutges i trenquéssim aquest domini judicial de Castella contra Catalunya.