Batet celebra l'actuació "correcta" i "responsable" dels Mossos a l'estació de Sants

La cap de llista del PSC avisa que s'haurà de fer política per oferir "un projecte de convivència" després de la sentència del Suprem

La presidenta del Congrés i cap de llista del PSC al 10-N, Meritxell Batet, ha celebrat l'actuació dels Mossos d'Esquadra aquest diumenge al matí quan han desallotjat els manifestants concentrats a l'estació de Sants de Barcelona en l'acció de Pícnic per la República. "Hem de felicitar-nos que els mossos hagin actuat correctament i hagin assumit la seva responsabilitat i, que tot això, s'estigui fent amb absoluta coordinació amb els cossos de seguretat de l'Estat", ha expressat Batet. Aixi mateix, la socialista ha afirmat que caldrà "fer política per oferir un projecte de futur i de convivència" al conjunt de la societat catalana i, "no només per a la meitat", després que es faci pública la sentència del Tribunal Suprem. Batet també ha cridat a la "serenor i el respecte" davant les properes setmanes que preveu que siguin "complexes".

Batet ha fet aquestes declaracions aquest diumenge al migdia en la presentació dels candidats al Congrés i al Senat del PSC a la demarcació de Tarragona, Joan Ruiz i Santi Castellà, respectivament.

 
 

Comentaris (4)
Josep Sierra Roca Fa 1 mes
Home, no podia ser d’altra manera; ells, “el gobierno de españa”, són, ara mateix, els encarregats d’eliminar l’Humanisme, i la Democràcia, com a manera de viure entre persones cultes i respectuoses. De fet, són, per a Catalunya, els Tito, Milosevic o Karadzic, jutjats i condemnats per La Haya. Els hi arribarà el moment de passar comptes, segur.
Miquel Fa 1 mes
És neta del general Batet?
Hay una nueva mártir. Fa 1 mes
He visto en Sants a otra gilipollas ( incluso peor que Marta" tetas") que se quejaba sin tocarla lo más mínimo, ( exquisita actuación de los Mossos) que le hacían muchísimo daño; pobre desgraciada, puede ir al hospital que le hagan una revisión cerebral y después en los medios subvencionados que propaguen día y noche, que su demencia ha sido consecuencia de la actuación policial.
44 Fa 1 mes
Porca feixista ...