El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Batet, busca vots dels indecisos pel PSC: “El 29-A serà tard, encara hi som a temps”
  • CA

 

 

La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, ha dit que el PSC es “deixarà la pell encara que sigui sense fer campanya fins a l’últim minut” per aconseguir els vots que garanteixin un govern socialista. En l’acte de tancament de campanya, amb la joventut del PSC, Batet ha alertat que el 29-A “serà tard”, en referència al risc que sumin les tres dretes, i ha dit que “encara hi som a temps”. “Si volem a Pedro Sánchez, votem a Pedro Sánchez”, ha afegit. Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat als votants socialistes que no deixin “cap consell per donar” ni “cap conversa pendent” per convèncer als indecisos.

 

Batet assegura que la dreta posa en dubte drets adquirits amb esforç durant anys i ha citat com exemple la igualtat efectiva de gènere i el reconeixement de la violència de gènere com a tal: “El dolent no és perdre unes eleccions en una democràcia. El dolent és perdre una democràcia en unes eleccions”. “No ens la podem jugar”, ha afegit la ministra després de la intervenció d’Iceta que ha repetit l’eslògan del PSC dels últims dies de campanya ‘Ho tenim a prop’, però ha insistit que encara no està fet, i ha demanat convèncer als indecisos fins als últims moments.

 

“És molt important anar a votar per construir una societat en la qual prevalguin els interessi de la gent i no de l’egoisme individual”, ha acabat Iceta en l’acte amb el qual tanca una campanya en la qual els socialistes s’han centrat a advertir que l’alternativa a un Govern de Pedro Sánchez és un amb PP, Cs i Vox.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa