El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Barcelona Decideix vol superar la participació de la consulta de la Diagonal
  • CA

La plataforma Barcelona Decideix ultima els preparatius de la consulta del 10-A amb la intenció de superar la participació del referèndum de la Diagonal. Segons el seu portaveu, Alfred Bosch, el resultat serà satisfactori segons la quantitat que superi el 10% de participació.

La bossa de votants potencials a Barcelona supera el milió de persones i per assolir aquest objectiu es disposaran de 347 col·legis electorals en els que operaran 2.260 persones repartides entre presidents de mesa, vocals i gent destinada a seguretat. En total seran aproximadament 3.000 voluntaris els que es desplegaran per fer efectiva la consulta.

El que sí que ha desvetllat la plataforma és que esperen un increment del vot negatiu. Malgrat que no és una dada copsable de moment sí que han comprovat que a mesura que la consulta s’apropava a l’àrea metropolitana de Barcelona, augmentava el vot negatiu.

Perquè aquest diumenge es pugui realitzar la consulta han hagut de participar 7.000 persones voluntàries, s’han repartit 730.000 díptics, desplegat 7.000 pancartes i repartit 20.000 xapes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa