Barcelona Decideix convida els no independentistes a votar a la consulta

Ciutadans respon demanant als no nacionalistes que no votin a les consultes de la "divisió"

La Plataforma "Barcelona Decideix" convida Ciutadans (C's) a votar "no" a la consulta sobre la independència que tindrà lloc el pròxim 10 d'abril a la capital catalana. Davant les declaracions del diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, en les quals acusava el FC Barcelona de posar-se al servei de l'independentisme, la plataforma ha volgut deixar clar que no és una entitat independentista ni entra en política i ha convidat al diputat a exercir el seu vot lliurement i comprovar que la plataforma "no imposa res".

D'altra banda, Barcelona Decideix ha demanat al president de C's, Albert Rivera, que respongui la carta del 17 de gener on se'l convidava a conversar i a intercanviar impressions sobre la consulta de Barcelona per evitar malentesos. Rivera, però, assegura no haver rebut cap carta. A més, ha demanat a tots els catalans no nacionalistes que "no participin ni legitimin" les consultes independentistes ja que consideren que només busquen "la divisió i aixecar fronteres".

Rivera no entén perquè el govern cedeix espais públics per fer consultes privades i afirma que es tracta d'una precampanya perquè Xavier Trias, alcaldable de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, voti "sí" a la independència del 10-A.

Davant tota aquesta situació, C's ja treballa per presentar el recurs judicial perquè el Parlament no pugui aprovar la declaració d'independència unilateral de Solidaritat Independentista (SI). Segons Rivera, es tracta d'una proposta "il·legal i que dinamita l'estat del dret".

 
 

Comentaris