Barcelona assaja diumenge la seva consulta sobiranista

Serà amb amb el vot anticipat al barri de la Barceloneta,  un assaig de la consulta barcelonina del 10 d'abril del 2011

La consulta sobiranista de Barcelona donarà el tret de sortida aquest diumenge amb el vot anticipat al barri de la Barceloneta, en una jornada que es presumeix com un assaig de la consulta que s'ha convocat a la capital catalana el 10 d'abril del 2011.

S'han previst 14 meses electorals i urnes mòbils que començaran a funcionar a les 9 hores a la plaça del Poeta Boscà. Podran votar "sí", "no" o en blanc a la independència de Catalunya tothom més gran de 16 anys empadronats a Barcelona, el que inclou els immigrants.

Els organitzadors, Barcelona Decideix, han preparat un programa amb ingredients de jornada electoral, amb començament de votacions, avenços de participació, proclamació de resultats i assistència de polítics d'ERC i SI encapçalats per Jordi Portabella i Joan Laporta, respectivament.

Portabella assistirà a l'urna del Museu d'Història de Catalunya acompanyat dels altres tres regidors que formen el grup d'ERC a l'Ajuntament --Ricard Martínez, Ester Capella i Xavier Florensa--, mentre que Laporta acudirà al mateix punt amb el jurista i futur diputat Alfons López Tena per votar poc després.

Al tancament de les urnes, previst per a les 20 hores, es recolliran els vots i es farà el recompte dels primers vots de la consulta. Dilluns continuarà el vot anticipat, que s'allargarà fins al mateix 10 d'abril en els diversos punts habilitats pels 10 districtes de la ciutat

 
 

Comentaris