El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ballesteros es postula per formar part del "nucli" del PSC
  • CA

Els socialistes catalans celebraran a la tardor del 2011 un congrés on hauran de rellevar José Montilla del lideratge del partit. Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona, assegura que “no ha pensat mai” en la possibilitat de presentar candidatura per ser primer secretari del PSC. 2A mi el que m’agrada ser és alcalde de Tarragona i és la meva màxima aspiració”, ha dit, “hi tingut ofertes de tota mena, per ser diputat, senador o direcció general, però m’ho passo bé sent alcalde de Tarragona, és la meva passió i no em despista res més”.

De fet, ha deixat clar que no aspira “ni de lluny” a ser primer secretari, encara que hi hagi qui hi “especuli” davant el “previsible” bon resultat electoral que pronostica per al PSC a les eleccions municipals a Tarragona que li permetria sortir “reforçat”.

Tot i descartar ser primer secretari, Ballesteros sí té clar que vol més pes dins del partit. Ara mateix, forma part de la Comissió Executiva, de la qual n’és secretari, però no té responsabilitats sobre cap àrea concreta dins del partit. “Que vull tenir un paper important al partit no ho puc negar, evidentment sí”, ha assegurat.

L’alcalde de Tarragona ha assegurat voler formar part del “nucli de direcció” del partit. “No perquè personalment cregui que em convé o no, sinó perquè penso que el PSC de Tarragona i aquestes comarques han de ser representades amb més força si cap a la direcció del partit”, ha dit, per “impregnar” els programes i els treballs que desenvolupi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa