Aznar diu que Espanya no pot competir amb autonomies que volen ser mini-Estats

L'expresident del govern espanyol , considera que és indispensable perquè Espanya segueixi sent "protagonista" del projecte europeu i per assegurar la societat del benestar

L''expresident del Govern José María Aznar ha reclamat avui una "profunda reforma" del model territorial que ha justificat en tres raons: seguir comptant a Europa i no quedar fora de les grans decisions europees; assegurar la societat del benestar; i fer plenament vigent la Constitució de 1978.

Segons la seva opinió, Espanya no pot mostrar-se cap a l'exterior com un territori "fragmentat, enfrontat i insegur" ni pot competir a Europa i en el món "amb unes comunitats autònomes aspirant a convertir-se en mini-Estats".

Aznar ha fet aquestes manifestacions durant la presentació de l'informe de FAES 'Per un Estat autonòmic racional i viable', que recull tres anàlisis dels experts Julio Gómez-Pomar, Mario Garcés i el diputat Gabriel Elorriaga. També han participat a la presentació la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i el candidat del PP a l'Ajuntament de Sevilla, Juan Ignacio Zoido.

 
 

Comentaris