L'Assemblea de Madrid insta el govern espanyol a "il·legalitzar partits separatistes"

PP, Cs i Vox aproven una proposta no de llei impulsada per la ultradreta que també demana que els CDR entrin a la llista d'organitzacions criminals i terroristes de la UE

L'Assemblea de Madrid -amb els vots de PP, Cs i Vox- ha aprovat demanar al govern espanyol la "il·legalització immediata d'aquells partits separatistes que atemptin contra la unitat de la nació amb els instruments legals al seu abast o procedint a les reformes legals que habilitin a això". Es tracta d'una proposta no de llei impulsada per la ultradreta i que ha estat rebutjada en bloc pels partits d'esquerres -PSOE, Más Madrid i Podem-IU-. A l'Assemblea de Madrid PP, Cs i Vox tenen majoria absoluta. La proposta aprovada al ple d'aquest dijous, també insta la Unió Europea a inscriure els CDR "a la llista d'organitzacions criminals i terroristes" així com a "suspendre qualsevol pagament, o revocar i ordenar el reintegrament, de tota mena de subvencions o ajudes públiques" que puguin estar percebent els CDR "o qualsevol altra associació que hi tingui relació directa o indirecta".

 
 

Comentaris (9)
JO Fa 2 mesos
Molt demòcrates ells.. si no m'agrada, ho trec!
A l'aguait Fa 2 mesos
Doncs els que són separatistes militants són: PP, Cs i Vox, que es facin l'hara-kiri i llestos a otra cosa
reprovar el rei, il.legalitzar independentistes. Fa 2 mesos
Hi ha diferències.
X*2 Fa 2 mesos
Quin país i quin "paisanaje", quina merda
Inde Fa 2 mesos
Democracia en pleno ejercicio: ilegalización ,persecución ,detención , apaleamiento humillación ,vejaciones ,carcel ,juicio ......... condena
Ufff Fa 2 mesos
Puedo yo ilegalizar los a ellos?
Bo Fa 2 mesos
També hi ha independentistes de la comunitat autònoma de Madrid?
Català a Mallorca Fa 2 mesos
Espanya és una democràcia plena, Espanya és un estat de dret, i bla bla bla... però quina merda d'estat és aquest que quan nones veu capaç de donar arguments per convèncer a la gent ( bàsicament el que es diu fer política) només sap que amenaçar, humiliar i il·legalitzar.....spain is pain!!!
Nada nuevo cara al sol Fa 2 mesos
O sea, dejar a más de 2 millones y medio de personas sin voz ni voto. No está mal la idea: así toda la banda constitucionalista (o sea, franquista) tendréis controlado el cortijo, que ese es el sentido y objetivo de vuestra Constitución. Total, si la UE ya lo hace con tres eurodiputados, vosotros ¿por qué no?