El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Asens titlla Iceta de “‘pagafantas’ que balla al ritme del 155”
  • CA

El líder d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha titllat aquest dilluns el secretari general del PSC, Miquel Iceta, de “pagafantas que balla al ritme del 155”, en resposta a unes declaracions que va fer el socialista aquest cap de setmana a Gavà, referint-se a Cs i Podemos com a “montapollos i pagafantas”, respectivament. Segons els comuns, el PSC “ha perdut la seva veu pròpia i l’ha cedit al PSOE de Sánchez”.

Asens s’ha referit d’aquesta manera a Iceta en considerar que el líder del PSC “ha renunciat al dret a decidir, al diàleg i a la plurinacionalitat”. “Només parlen del 155 i de l’aplicació de la llei”, ha etzibat el líder dels comuns a Madrid, així com ha lamentat que els socialistes “només obren la boca per amenaçar” els catalans.

“Pedro Sánchez ha posat en evidència aquest cap de setmana que no té cap oferta per Catalunya que ens pugui fer sortir d’aquest atzucac”, ha dit Asens en roda de premsa. De fet, ha lamentat que Iceta celebrés que hi haurà nous comicis “en manifestar-se en contra d’un acord progressista a l’Estat i assegurar que davant d’un acord entre nosaltres prefereix unes noves eleccions”. “En quins termes prefereix un acord amb Ciutadans?”, s’ha preguntat Asens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa