Asens no descarta incloure l'amnistia al programa dels comuns com vol ERC

"Estem disposats a seure amb la resta de formacions per discutir la fórmula més viable i no en descartem cap"

El portaveu d'En Comú Podem, Jaume Asens, ha assegurat aquest dissabte que els comuns no descarten incloure una llei d'amnistia al programa electoral de la formació per al 10-N, com planteja Esquerra Republicana. Asens ha remarcat que el seu objectiu és aconseguir la llibertat dels presos el més aviat possible i estan disposats a seure amb la resta de formacions per discutir la "fórmula més viable, més útil i més eficaç" per aconseguir-ho. "Estem en un moment de debat del nostre programa i no descartem cap opció", ha insistit, després que el diputat al Congrés espanyol, Gabriel Rufián, proposés una llei d'amnistia com a punt programàtic comú a les properes eleccions espanyoles.

En preguntar-li sobre quina creu que serà la reacció ciutadana a la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics, ha afirmat que és difícil de preveure, però ha cridat a la ciutadania a expressar la seva indignació de forma pacífica i cívica, "com ha fet sempre el moviment independentista i de solidaritat amb els presos". En aquest punt, ha subratllat que aquesta sentència no només indignarà els independentistes, sinó altres persones i col·lectius.

 
 

Comentaris (7)
Asens l'infiltrat Fa 1 mes
Que poc et queda, Jaimito, per fer el qu'altres infiltrats (Dante Fachilla, Elisenda Alemany, Nuet ....) han fet ja: treur'es la careta i declarar-se obertament secessionistes.
Lluís Fa 1 mes
L’Assens hi posa voluntat, però sempre queda com un beneit perquè no està en condicions de fer res del que proposa.
Joan Fa 1 mes
Asens, ni tu ni la Colau teniu cap credibilitat. La gent no som imbècils com us agradaria!
Jordi Comasobirana Fa 1 mes
I qui collons us farà cas a espanyistàn? Semblen rucs o són realment rucs?
Torroella Fa 1 mes
Un any d'aquests, no? I si l'ànima palanganera us ho permet.
Pepet de Vallmanya Fa 1 mes
Desprès ja renunciarem ... com va fer en Pablo Iglesias ... NO TENIU CAP CREDIBILITAT !
TSSO Fa 1 mes
Tant se val què posin al programa, si poden pactar amb el Sánchez els ho faran treure. Recordeu que el de la cua ja li va regalar el 155al Sánchez de franc. A qui vols enganyar?