Asens: "El PSC volen evitar un govern de dretes però a Tarragona manen amb el PP"

El candidat dels comuns promet que governaran per "fer una política de neteja de clavegueres"

 

 

 

El candidat d'En Comú Podem, Jaume Asens, ha retret a la cap de files del PSC, Meritxell Batet, que repeteixi en campanya que vol evitar la formació d'un govern de dretes a l'Estat però, mentrestant, pactin amb el PP o Cs. "És una vergonya que diguin que són la garantia per frenar la dreta però a Tarragona, Badalona, Lleida i Andalusia governin amb la dreta", ha recriminat durant un acte a Tarragona. A Lleida els socialistes governen amb el suport de Ciutadans, com també feien a Andalusia abans de les eleccions; a Badalona el PSC va donar suport a un govern del PP i a Tarragona són PP i el PSC els dos partits a govern. D'altra banda, el candidat d'ECP ha promès que volen arribar a l'executiu espanyol per fer "una política de neteja de clavegueres" que, com ha assegurat, el PSOE no farà perquè "les van crear ells".

 

 

Asens ha continuat amb la crítica als socialistes també a Tarragona, on ha assegurat que els comuns tenen memòria i saben que el PSOE no ha garantit els drets socials. Així, ha afirmat que cal una reforma de la Constitució que blindi els drets, les pensions i el salari mínim interprofessional perquè, si torna a governar la dreta, no es pugui tornar a baixar. En aquest sentit, ha insistit que el PSOE "té les mans lligades" pels oligopolis i ha assegurat que ells no estan en venda. "Ningú nostre serà mai a un consell d'administració de l'IBEX-35", ha sentenciat.

 

 

D'altra banda, també ha retret als socialistes no "plantar cara" als fons d'inversió immobiliaris i ha acusat Pedro Sánchez de posar "una catifa vermella" als culpables de la bombolla immobiliària. "A nosaltres no ens tremolarà el pols i els farem pagar impostos, a diferència del PSOE", ha avisat.

 

 

Pel que fa a "les clavegueres de l'Estat", Asens ha assegurat que els comuns són la garantia per "netejar-les" i ha dubtat que el PSOE ho pugui fer perquè "les iventa, mira cap a un altre costat i es nega a crear comissions d'investigació". A més, ha advertit que com que els comuns "molesten les elits econòmiques" qui va promoure les clavegueres "no dubtarà a tornar a fer-les servir".

 

Comentaris