Asens, "commocionat" per la roda de premsa de Junqueras

El líder dels comuns afirma que no vol "confrontar idees" amb Junqueras ni amb els adversaris privats de llibertat "per respecte"

 

 

 

El candidat d'En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha assegurat aquest divendres que està "commocionat" després de la roda de premsa a l'ACN del candidat d'ERC al Congrés, Oriol Junqueras, des de la presó el Soto del Real, i s'ha compromès a "fer el possible des del govern" per alliberar els presos. Asens també ha proposat crear una empresa pública elèctrica per baixar el preu de la llum i fer front a oligopolis. Durant una atenció als mitjans davant la seu de Naturgy, el candidat ha explicat que volen portar la lluita contra la pobresa energètica que han fet a l'Ajuntament de Barcelona al Congrés i ha afegit que també volen prohibir les portes giratòries i imposar multes "milionàries" a grans empreses responsables de la pobresa energètica.

 

 

Durant una atenció als mitjans davant la seu de Naturgy, el candidat dels comuns ha lamentat que Junqueras hagués de respondre les preguntes dels periodistes privat de llibertat i ha "refermat" el seu compromís per alliberar tots els presos. Així, ha remarcat la importància que els comuns arribin a govern, que és on creu que poden ser "més útils". "O hi som nosaltres o hi ha Ciutadans, i amb ells aquest objectiu serà molt més difícil", ha advertit, per després afegir que ells són "la garantia" per aconseguir la seva llibertat.

 

 

D'altra banda, Asens ha evitat posicionar-se respecte les declaracions de Junqueras, que ha qualificat la seva candidatura com "la vacuna" a un govern de PSOE i Cs, en la mateixa línia que els comuns. En aquest sentit, ha assegurat que no vol "confrontar idees" amb Junqueras ni amb els adversaris privats de llibertat "per respecte" perquè creu que és un dia "molt dur" per molta gent del país.

 

Comentaris