Artadi lamenta que la Comissió Bilateral fos "decebedora"

La portaveu del Govern ha criticat que el govern espanyol va prendre nota de les demandes de la Generalitat sense posicionar-se i ha insinuat que no s'havia preparat la reunió

 

La consellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat, Elsa Artadi, ha lamentat aquest dijous que la reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat celebrada aquest dimecres fos "decebedora" en l'àmbit polític i sectorial. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha criticat que els representants espanyols es van limitar a prendre nota de les demandes de la Generalitat i dir que les estudiarien, sense posicionar-se. A la pregunta de si creu que no s'havien preparat la reunió, ha assenyalat que "es pot dir així". Després, ha explicat que "es van limitar a recepcionar. Entenc que hi ha matèries complexes, però n'hi ha d'altres, com polítiques d'habitatge, de les quals no poden dir que ja les miraran", ha apuntat.

 

 

No obstant això, ha celebrat que va haver-hi una part positiva: "Que es va poder parlar de tot amb franquesa i és evident que és un canvi positiu i hauria de ser un camí" a seguir. Artadi ha avisat el PSOE que si el seu comportament és el mateix que el del PP, "no hi ha res que justifiqui donar suport a Pedro Sánchez, com no n'hi havia per donar-ne a Mariano Rajoy". Preguntada per si estan disposats a parlar amb el rei, ha opinat que es van "malinterpretar" les paraules del president del Parlament balear, Baltasar Picornell, i ha dubtat que Felip VI estigui disposat a reunir-se amb ells.

 

Comentaris