Artadi: "La bona notícia és que Sánchez admet que cal fer un referèndum"

"El president espanyol només ha donat un titular, i volem escoltar quina és la seva proposta per a Catalunya", diu la portaveu del Govern

 

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha valorat aquest migdia la proposta del president espanyol, Pedro Sánchez, de celebrar "un referèndum d'autogovern, no d'autodeterminació". En roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu de cada dimarts, Artadi ha opinat que "com a mínim Sánchez diu la paraula referèndum", tot i que ha afirmat que "la societat catalana no debat sobre això més autogovern". En aquest sentit, ha dit que "això ho corroboren les reaccions de PP i Cs", que han descartat totalment que calgui més autogovern per a Catalunya. "El camí d'un nou Estatut només el recullen 17 diputats del Parlament", ha constatat la portaveu del govern.

 

 

Segons Artadi, "on hi ha el gran consens a Catalunya és sobre el dret a decidir". Per això, la portaveu del Govern ha deixat clar que Pedro Sánchez "només ha donat un titular, però no ha concretat", i ha afegit que "volem escoltar quina és la seva proposta per a Catalunya".

 

Comentaris