El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas: “Volem urnes per canviar de Govern, però no de passaport”
  • CA

 

La portaveu de l’Executiva de Ciutadans (C’s) i líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha acusat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de mentir amb la celebració del referèndum de l’1 d’octubre, igual que fa 18 mesos va prometre que hi hauria una declaració d’independència. “Igual que sabia que mentia sobre la declaració d’independència, ell sap avui que no se celebrarà l’1 d’octubre“, ha assegurat Arrimadas sobre el president català, del qual ha dit que “segueix prometent una cosa falsa”.

Segons el parer d’Arrimadas, vivim els “últims dies” del Govern de Puigdemont, al qual ha descrit com desorientat, “sense rumb” i que cessa consellers quan “diuen la veritat”. “Hi ha un partit, com Convergència, que ho va ser tot i que ara està en perill d’extinció”, ha resumit la diputada taronja en el Parlament.

En la roda de premsa posterior al Comitè Permanent de C’s, ha demanat que “es deixi d’enganyar els catalans” i que aquesta situació desemboqui en un escenari d’eleccions autonòmiques. “Volem que hi hagi urnes, però amb garanties“, ha afirmat, entenent que aquests comicis, en contrast amb el referèndum, serviran “per canviar de Govern, però no de passaport“.

Arrimadas ha advertit que Podem a Catalunya haurà de “triar entre el bàndol independentista o el constitucionalista i que “no ho tindrà fàcil”.

 

Preguntada per les facilitats que posarà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè els barcelonins participin en el referèndum, ha assenyalat que no suposa “una sorpresa” recordant que la regidora ha participat en anteriors mobilitzacions sobiranistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa