Arrimadas: "Tots els catalans són conscients de les mentides de Puigdemont"

C's crea el web '#18 meses 18 mentiras' sobre el Govern de JxSí, i adverteix que Ada Colau és independentista

 

Dilluns 10 de juliol es complien 18 mesos d'ençà de la presa de possessió del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Per a Ciutadans, ha estat un any i mig farcit de mentides, tant als independentistes com als no independentistes. "Ell sabia que mentia quan va prometre la independència en 18 mesos, i sap que menteix ara amb el referèndum, perquè no es farà". Així ho ha explicat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, que ha presentat el web '#18 meses 18 mentiras' per posar de manifest els incompliments que al seu parer són atribuïbles a Carles Puigdemont i al seu Govern.

 

 

Per denunciar "les mentides" de Puigdemont, Ciutadans ha hagut de fer "una tria que no ha estat fàcil, perquè hi havia moltes mentides", i les ha exposat en un web adreçat a tots els ciutadans, votessin el que votessin el 27-S, perquè a parer d'Arrrimadas, "tots els catalans són conscients d'aquestes mentides de Puigdemont, però hem fet un recopilatori perquè estiguin accessibles. Són mentides que no només s'han dirigit a la majoria social no independentista, sinó també als propis votants de Puigdemont", ha sentenciat en una roda de premsa.

Imatge del web que ha posat en marxa Ciutadans | web

 

 

Ciutadans ha insistit que el seu partit és l'alternativa a JxSí: "Som el partit que més propostes socials i econòmiques presenta al Parlament, i a això hi afegim el paper decisiu de C's al Congrés, perquè gràcies a C's, els catalans mileuristes ja no pagaran IRPF", ha dit. En aquest sentit, Arrimadas considera que ben aviat es resoldrà la situació política a Catalunya, perquè no hi haurà referèndum: "És nefast per als catalans tenir aquest Govern, però la bona notícia és que estem més a prop d'unes eleccions autonòmiques, que ens permetran canviar de Govern i no de passaport". La líder de l'oposició a Catalunya ha afegit que "quan arribi l'1 d'octubre i es vegi que s'ha tornat a enganyar els catalans, no crec que el Govern tingui moltes opcions d'allargar-ho. Assistim als darrers mesos i setmanes d'aquesta presidència de la Generalitat", ha vaticinat.

 

 

Finalment, preguntada per la posició d'Ada Colau davant del referèndum, en què ha assegurat que no impedirà que es posin les urnes, tot i que deixa clar que no considera que sigui un referèndum sinó una mobilització, Arrimadas ha assegurat que "la senyora Ada Colau va votar sí a la independència el 9N i va encapçalar la Diada, és molt evident, no?", però ha afegit que els Comuns "tenen un problema, i és que els seus votants majoritàriament no són independentistes".

 

 

Comentaris